میلاد بهروزی
تاریخ عضویت : 23 آذر 1396 تعداد سوال ها : 9 تعداد جواب ها : 7
میلاد بهروزی
16 اردیبهشت 1397
  • 1پاسخ ها
  • ۹رای ها
  • 187مشاهده
۹
نظرشما در مورد این سوال چیست؟

پاسخ ها

سید مهدی موسوی
تاریخ عضویت : 20 دی 1396 تعداد سوال ها : 4 تعداد جواب ها : 5
سید مهدی موسوی
16 اردیبهشت 1397
۹

کشور استرالیا شرایط مناسبی را برای آن دسته از افراد که به دنبال مهاجرت کاری هستند فراهم آورده است. به همین دلیل نیز تقاضا برای اخذ ویزای کار استرالیا در ایران چشم‌گیر است. عمده‌ترین ویزایی که دولت استرالیا برای مهاجران خارجی صادر می‌کند ویزای مهاجرت حرفه‌ای (Skilled Migration Visa) نام دارد. اگر در حرفه‌ای مهارت دارید و از مدرک رسمی و تجربه‌ی کاری در آن کار برخوردار هستید، این ویزا برای شما در نظر گرفته شده است. اما توجه داشته باشید که این ویزا دارای زیر دسته‌ (یا در واقع subclass)های مختلف می‌باشد. در این میان من شرایط کلی چگونگی اقدام برای سه نوع از این ویزاها را که محبوبیت بیشتری دارند شرح می‌دهم.

ویزای کار استرالیا

 

الف) ویزای کلاس 189 / Skilled Independent Subclass 189

ویزای کار استرالیا

این ویزا پردرخواست‌ترین ویزا در میان مهاجران جهان است و برای آن دسته‌ از حرفه‌گرانی در نظر گرفته شده است که از سوی دولت استرالیا، یک شرکت استرالیایی یا یک خانواده‌ی استرالیایی اسپانسر نشده باشند. به همین دلیل به آن ویزای مستقل می‌گویند. این ویزا بر اساس امتیاز به افراد داده می‌شود و معیار گزینش افراد بر اساس نوع مهارت‌ها، تجربه‌ی کاری و پرونده‌ی شخصی آنهاست که مجموع امتیازهای آن فرد را تشکیل می‌دهند. بوسیله‌ی این ویزا می‌توانید اقامت دائم (Permanent Residency) را برای خود و خانواده‌ی همراه‌تان اخذ کنید.

 

بطور کلی برای اخذ این ویزا باید شغل مورد نظر خود را از فهرست مشاغل حرفه‌ای (که به طور رسمی از سوی استرالیا اعلام شده است) انتخاب کنید و سپس بصورت آنلاین یک EOI (یا نامه‌ی ابراز تمایل) را پر کرده و بفرستید. پرونده‌ی آنلاین شما بررسی می‌شود و در صورتی که امتیاز لازم را کسب کنید، یک دعوت‌نامه برای شما فرستاده می‌شود و شما به مدت 60 روز فرصت دارید که برای ویزای خود اقدام کنید.

 

ملزومات اصلی ویزای کلاس 189

برای اخذ ویزای کلاس 189 متقاضی باید:

1. شغلی را که در فهرست ترکیبی مشاغل حرفه‌ای استرالیا موجود است انتخاب کند.

2. حداقل 60 امتیاز را کسب کند. امتیاز بر اساس سن، مدرک، تجربه‌ی کاری، تسلط به زبان انگلیسی و دیگر عوامل مشابه سنجیده می‌شود. برای سنجش امتیاز خود می‌توانید به این آدرس مراجعه کنید.

3. زیر 50 سال سن داشته باشد.

4. دارای یک فرم ارزیابی مثبت از یک موسسه‌ی معتبر داشته باشد.

5. نمره‌ی لازم را در آزمون انگلیسی آیلتس کسب کند.

6. یک نامه‌ی ابراز تمایل ارسال کند.

7. گواهی سلامت معتبر داشته باشد.

 

مزایای ویزای کلاس 189

این ویزا به شما و خانواده‌ی شما اجازه می‌دهد که:

1. در استرالیا به مدت دلخواه زندگی و کار کنید.

2. در هر سطح مورد تمایل تحصیل کنید، از جمله در مدرسه، مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد یا در مدارس فنی‌حرفه‌ای.

3. از تسهیلات بیمه‌ی سلامت برخوردار شوید.

4. از مزایای تأمین اجتماعی برخوردار شوید.

5. پس از گذراندن یک زمان مشخص برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.

6. اسپانسر یکی از اعضای خانواده‌ خود به منظور اقامت دائم یا موقت در استرالیا شوید.

 

هزینه‌های ویزای کلاس 189

1. متقاضی اصلی برای این ویزا باید 3670 دلار پرداخت کند.

2. برای هر فرد وابسته به متقاضی که 18 سال یا بیشتر داشته باشد 1835 دلار پرداخت کند.

3. برای هر فرد وابسته به متقاضی که کمتر از 18 سال داشته باشد 920 دلار پرداخت کند.

 

ب) ویزای کلاس 190 / Skilled Nominated Subclass 190

ویزای کار استرالیا

در این ویزا شما باید از سوی دولت استرالیا انتخاب شوید و مطابق آن به شما اجازه داده می‌شود که بطور دائم در استرالیا کار و زندگی کنید. اما در وهله‌ی اول یکی از شرکت‌های دولتی استرالیا باید شما را داوطلب کرده باشد و در واقع اسپانسر شما شود که بتوانید برای ویزا درخواست بدهید.

 

بطور کلی برای دریافت این ویزا ابتدا یک EOI را در سامانه‌ی آنلاین مهاجرت کاری استرالیا ارسال نمایید و منتظر بمانید تا یک آژانس دولتی داوطلبی شما را بپذیرد. حداقل امتیازی که باید در سامانه بدست آورید 60 امتیاز است. در صورتی که انتخاب شوید، یک دعوت‌نامه برای شما ارسال می‌شود که از زمان دریافت آن به مدت 60 روز فرصت دارید که برای ویزای خود درخواست بدهید.

 

ملزومات اصلی ویزای کلاس 190

برای اخذ ویزای کلاس 190 متقاضی باید:

1. در یکی از مشاغل لیست‌شده در فهرست ترکیبی مشاغل حرفه‌ای استرالیا تجربه‌ی کاری داشته باشد.

2. حداقل 60 امتیاز را کسب کند. امتیاز بر اساس سن، مدرک، تجربه‌ی کاری، تسلط به زبان انگلیسی و دیگر عوامل مشابه سنجیده می‌شود. برای سنجش امتیاز خود می‌توانید به این آدرس مراجعه کنید.

3. زیر 50 سال سن داشته باشد.

4. دارای یک فرم ارزیابی مثبت از یک موسسه‌ی معتبر داشته باشد.

5. نمره‌ی لازم را در آزمون انگلیسی آیلتس کسب کند.

6. تجربه‌ی کاری لازم را مطابق ایالت/منطقه‌ی مورد نظر داشته باشد.

7. یک نامه‌ی ابراز تمایل ارسال کند.

8. برای حمایتِ (sponsorship) دولتی درخواست کند.

9. گواهی سلامت معتبر داشته باشد.

10. پس از اخذ ویزا به مدت دو سال در ایالت یا منطقه‌ی استرالیایی زندگی کند.

 

مزایای ویزای کلاس 190

این ویزا به شما و خانواده‌ی شما اجازه می‌دهد که:

1. در استرالیا به مدت دلخواه زندگی و کار کنید.

2. در هر سطح مورد تمایل تحصیل کنید، از جمله در مدرسه، مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد یا در مدارس فنی‌حرفه‌ای.

3. از تسهیلات بیمه‌ی سلامت برخوردار شوید.

4. از مزایای تأمین اجتماعی برخوردار شوید.

5. پس از گذراندن یک زمان مشخص برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.

6. اسپانسر یکی از اعضای خانواده‌ خود به منظور اقامت دائم یا موقت در استرالیا شوید.

 

هزینه‌های ویزای کلاس 190

1. متقاضی اصلی برای این ویزا باید 3670 دلار پرداخت کند.

2. برای هر فرد وابسته به متقاضی که 18 سال یا بیشتر داشته باشد 1835 دلار پرداخت کند.

3. برای هر فرد وابسته به متقاضی که کمتر از 18 سال داشته باشد 920 دلار پرداخت کند.

 

پ) ویزای کلاس 489 / Skilled Regional (Provisional) Subclass 489

ویزای کار استرالیا

این یک ویزای موقت است که به متقاضیانی که مهارت‌ها، تجربه‌های کاری و توانایی‌های آنان در برخی مناطق و ایالت‌های خاص استرالیا مورد نیاز است داده می‌شود. این ویزا به شما اجازه می‌دهد در بخش‌هایی از خاک استرالیا به مدت 4 سال کار و زندگی کنید. در عین حال، مانند موردهای پیشین باید یکی از مشاغل مورد نیاز را از فهرست انتخاب کنید و همچنین از سوی یک ایالت یا منطقه‌ی مشخص در استرالیا حمایت شوید. نوعی دیگری از این ویزا نیز هست که خانواده‌ی شما که دارای اقامت دائم در استرالیا است می‌توانند شما را برای کار نامزد کند.

 

ملزومات اصلی ویزای کلاس 489

برای اخذ ویزای کلاس 489 متقاضی باید:

1. در یکی از مشاغل لیست‌شده در فهرست ترکیبی مشاغل حرفه‌ای استرالیا تجربه‌ی کاری داشته باشد.

2. حداقل 60 امتیاز را کسب کند. امتیاز بر اساس سن، مدرک، تجربه‌ی کاری، تسلط به زبان انگلیسی و دیگر عوامل مشابه سنجیده می‌شود. برای سنجش امتیاز خود می‌توانید به این آدرس مراجعه کنید.

3. زیر 50 سال سن داشته باشد.

4. دارای یک فرم ارزیابی مثبت از یک موسسه‌ی معتبر داشته باشد.

5. نمره‌ی لازم را در آزمون انگلیسی آیلتس کسب کند.

6. تجربه‌ی کاری لازم را مطابق ایالت/منطقه‌ی مورد نظر داشته باشد.

7. یک نامه‌ی ابراز تمایل ارسال کند.

8. برای حمایتِ (sponsorship) دولتی درخواست کند.

9. گواهی سلامت معتبر داشته باشد.

10. پس از اخذ ویزا به مدت دو سال در ایالت یا منطقه‌ی استرالیایی زندگی کند.

 

مزایای ویزای کلاس 489

این ویزا به شما و خانواده‌ی شما اجازه می‌دهد که:

1. در استرالیا به مدت 4 سال زندگی و کار کنید.

2. تا مدت زمانی که ویزای شما معتبر است به داخل و خارج استرالیا سفر کنید.

3. در صورتی که از شرایط لازم برخوردار باشید برای اقامت دائم اقدام نمایید.

 

هزینه‌های ویزای کلاس 489

1. متقاضی اصلی برای این ویزا باید 3600 دلار پرداخت کند.

2. برای هر فرد وابسته به متقاضی که 18 سال یا بیشتر داشته باشد 1800 دلار پرداخت کند.

3. برای هر فرد وابسته به متقاضی که کمتر از 18 سال داشته باشد 900 دلار پرداخت کند.

مهمان10 مهر 1397

به نظر من استرالیا هم برای مهاجرت مورد خوبیه ، برادرم اونجا کسب و کار خودش راه انداخت ، مشکلی که داشت کارهای حقوقی و ثبت شرکت بود و به بن بست میخورد ،طوریکه از مهاجرت در حال منصرف شدن بود با بعضی از وکلا مشاوره می کردند ،البته بعدا فهمیدن که هیچ کدوم وکیل رسمی نیستن اصلا پروانه وکالت ندارن و صرفا کارگزار یا مشاور مهاجرتی بودن پیشنهادی که من بهتون میدم حتما از وکیل پایه 1 مهاجرتی استرالیا، آقای شبرخ کمک بگیرید ، چون هزینه میکنید و اینکه روال کارتون سریع تر پیش بره ، هم قابل اطمینان هستش ،منم در حال اقدام کردنم ، امیدوارم هرکی هر جایی دوست داره به راحت ترین شکل ممکن مهاجرت کنه

نظرشما در مورد این پاسخ چیست؟